Hoi, alles goed? Welkom op mijn website! Mijn naam is Isabella en graag wil ik, jou meenemen op dit kleurrijke avontuur!

Wat wilde jij worden toen je klein was? Wanneer iemand mij deze vraag stelde had ik echt GEEN I-DEE! Toch heb ik altijd een stiekeme droom gehad, namelijk: fotograaf worden.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben in het laboratorium bij Foto van der Graaf en een studie in de fotografie later, gaat deze jonge Rotterdammert nu zelf het avontuur aan! Ik sta straks ook zo voor jou klaar, om jou DE PicoBella ervaring van je leven te geven! Wat je van mij kan verwachten? Dat we samen een belevenis aan gaan. Wat de opdracht ook is, deze wordt altijd met al mijn creativiteit behandeld. Bij mij zal de kwaliteit altijd op nummer een staan! Ben jij geïnteresseerd en er helemaal klaar voor om dit avontuur samen aan te gaan? Aarzel dan niet om met mij contact op te nemen! Natuurlijk ben ik ook altijd bereikbaar voor andere vragen of gewoon een dagelijks portie gezelligheid!

Kernwaardes

Beleving

De samenwerking zal een speciale ervaring worden. Het maakt niet uit waar de foto’s voor gemaakt zullen worden. Elk project wordt met creativiteit, passie en een vleugje gekkigheid aangepakt waardoor dit voor de klant en voor mijzelf een speciale ervaring zal worden.

Out of the box

In de loop van de tijd ben ik verschillende stijlen gaan ontdekken maar een ding is iets wat ik altijd terug wil laten komen in mijn foto’s. En dat is seks, drugs & rock-’n-roll. Oftewel gekkigheid, stoerheid en alles met een knipoog naar het verleden maken om zo op die manier iets nieuws en unieks voor in de toekomst te creëren.

Multi-skilled 

Of dat iemand nou een profiel foto voor zijn tinderaccount nodig heeft of er moeten product foto’s gemaakt worden voor de plaatselijke supermarkt. Alles is mogelijk in de stijl van PicoBella.

102% PicoBella

Kwaliteit is iets wat voor mij voorop staat. Al is de ervaring en samenwerking toch zo leuk, het gaat uiteindelijk om de beelden. Een samenwerking zal dan ook nooit half werk zijn. Als ik ervoor ga dan ga ik er ook de volle 102% voor.